Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Mapamundi. Claus de política internacional
Aula Seminari a les 19:30 els dies 04, 18, 25 d'octubre
Aula Seminari a les 19:30 els dies 08, 15, 22, 29 de novembre
Aula Seminari a les 19:30 els dies 13, 20 de desembre
Aula Seminari a les 19:30 els dies 10, 17, 24 de gener
 

Mapamundi és un curs per entendre com funciona el món actual. Com està el món després de la COVID-19, quins són els nous actors internacionals i com està variant la geopolítica. Des del canvi climàtic fins a la carrera espacial, des del nou paper de la Xina fins a la presidència de Joe Biden als EUA, des dels reptes de la Unió Europea fins als conflictes de l'Orient Mitjà, analitzem els esdeveniments internacionals per tal que es puguin entendre millor.

Josep Martinoy (Torroella de Montgrí, 1961) és llicenciat en ciències de la informació. Com a periodista ha estat vinculat al diari El Punt Avui, del qual va ser cap de política internacional i sotsdirector; ha estat professor d’anàlisi d’actualitat a l’Escola Superior de Relacions Públiques de la Universitat de Girona, i des de fa més d’una dècada fa el curs Mapamundi, de geopolítica, a la Casa de Cultura de Girona.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Ho organitza: Casa de Cultura de Girona

Imparteix el curs: Josep Martinoy

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment