Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
ENTRADES EXHAURIDES-Montorfano Arditto
Dv, 24 de setembre a Altres espais a les 19:00 h.
 

Adriana Montorfano (flauta travessera) i Cecilia Arditto (composició)

Des de 1997 les argentines Adriana Montorfano i Cecilia Arditto treballen juntes en projectes que exploren la relació entre el so, la imatge, els objectes, el moviment i l’arquitectura. L’objectiu, segons les artistes, és trobar «un llenguatge expandit on no només es canti el so, sinó el moviment i l’espai». Els agrada pensar que el seu treball uneix totes les disciplines al cor de la música, essent aquesta no només una categoria artística sinó una manera d’entendre el món.

En aquesta ocasió presenten els treballs Musique concréte i Orquestra del temps. Les dues intèrprets manipulen objectes de música de segona mà i projectors de diapositives en diferents punts d’una habitació fosca, amb la qual cosa produeixen instal·lacions performatives en diàleg amb l’arquitectura de l’espai. La música, el so i el disseny de l’espai s’organitzen en una partitura creant escenes audiovisuals completes amb mitjans senzills.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

LLOC: Teatre Principal d’Olot

ENTRADA: Gratuïta amb reserva prèvia aquí

HO ORGANITZA: Ameba Associació

AMB EL SUPORT DE: Casa de Cultura de Girona, Ajuntament d’Olot, Ajuntament de Girona i La Marfà. Centre de Creació Musical

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment