Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Javier Piñango
Ds, 02 d'octubre a Aula Magna a les 19:00 h.
 

Javier Piñango (Madrid, 1962) és el director del Festival Internacional de Música Experimental Experimentaclub i ha estat codirector del projecte iberoamericà d’intercanvi artístic i cooperació cultural Experimentaclub LIMb0. Porta més de trenta anys treballant en l’escena sonora d’avantguarda espanyola des de diferents fronts: com a músic, programador cultural, creador de segells discogràfics, periodista musical, etc.

Com a músic, després d’anys d’haver format part des de finals dels vuitanta de diferents grups i formacions, Javier Piñango treballa des de 2010 amb el projecte personal i.r.real, centrat en la tensió i la narrativa sonora i fortament assentat en l’ús del sintetitzador analògic Korg MS-20. Des de llavors combina la publicació de treballs de la sèrie i.r.real amb d’altres plantejats amb els mateixos objectius però centrats en el camp de la síntesi analògica. Habitualment col·labora amb altres músics tant en projectes d’improvisació lliure com de fusió d’elements analògics i digitals.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

ENTRADA: Gratuïta amb reserva prèvia 

HO ORGANITZA: Ameba Associació

AMB EL SUPORT DE: Casa de Cultura, Ajuntament d’Olot, Ajuntament de Girona i La Marfà. Centre de Creació Musical

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment