Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Conferència «Salut mental i benestar emocional. Com ens ha afectat, la pandèmia?», amb Isabel Mitjà
Dj, 18 de novembre a Aula Magna a les 19:00 h.
 

Inauguració i presentació del cicle, a càrrec de la Dra. Sílvia Llach Carles, vicerectora de Territori i Compromís Social de la Universitat de Girona, i del Dr. Francisco Reina codirector del grup de recerca NEOMA.

Sinopsi de la conferència:

Què entenem per salut mental? Quins són els factors preventius o protectors? I els factors de risc? I, posant el focus en l’actualitat, com ha repercutit la pandèmia en la salut mental del nostre entorn? Analitzarem l’augment, durant la pandèmia per COVID-19, de trastorns de la conducta alimentària en la població general, especialment en adolescents i adults joves.

Isabel Mitjà és llicenciada en medicina, especialitzada en psiquiatria. Especialista en psicoteràpia perspectiva integradora i psicoteràpia psicoanalítica per la Universitat Complutense de Madrid. Professora associada mèdica a la Facultat de Medicina de la Universitat de Girona (UdG). Actualment treballa com a psiquiatra al Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt, especialitzada en la rehabilitació psicosocial de persones amb malaltia mental.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Ho organitza: Grup de Recerca d'Anatomia Clínica, Embriologia i Neurociència (NEOMA) i Casa de Cultura de Girona

Amb el suport del Consell Social de la UdG

   

 

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment