Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Eduard Gener
Dv, 08 d'octubre a Auditori Viader a les 20:00 h.
 

Jezz

Presentació del disc «Enyoro el teu amor tant dolç»

Eduard Gener és un músic i productor  singular a l’escena catalana. Ha publicat quatre discos emmarcats en l’estil que ell mateix denomina jezz. Aquest cantautor proposa un estil mestís, urbà i atemporal, alegre i nostàlgic, música negra i cançó per aquell caminet d’una tradició oblidada que va de les antigues orquestres de swing i passa per Guillem d’Efak i Guillamino fins avui. Presenta a Girona Enyoro el teu amor tan dolç (Jezz, 2021), el seu quart disc, que es compon de cançó romàntica, ritmes negres i lletres poètiques sempre optimistes i amb aquest punt de monologuista de club entre cançó i cançó, amb comentaris surrealistes i apunts d’història.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

VENDA D'ENTRADES (3 €)

  • Anticipades a Secretaria de la Casa de Cultura de dilluns a divendres de 9.30 a 17.30 h
  • Només s'acceptaran pagaments amb targeta

La Casa de Cultura es reserva el dret de modificar els aforaments en el cas que hi hagin noves restriccions en relació als espais culturals imposades per autoritats sanitares. Només es retorna l’import de l’entrada en el cas de suspensió o ajornament.

Per accedir al recinte és obligatòri l'ús de la mascareta i guardar la distància de seguretat.  

 

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment