Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Lluís Capdevila
Dv, 15 d'octubre a Auditori Viader a les 20:00 h.
 

Contemporània 

Lluís Capdevila (piano)

El pianista de Falset torna a les seves arrels viatjant al poble on va créixer. Durant set mesos ha estat reclòs a la Catedral del Vi de Falset, un edifici cooperativista d’estil modernista de principis del segle xx dissenyat per Cèsar Martinell. Amb el seu piano envoltat de vi envellit en botes i ampolles, desenvolupa un projecte que explora com es comunica la seva música amb el vi. El resultat és Ètim (2020), un àlbum de vuit composicions inspirades en el món vitivinícola.

Lluís Capdevila (1981) és llicenciat en dret però fa uns anys va abandonar aquest camí per centrar-se en la música. El jazz va portar-lo a la ciutat de Nova York, on va obtenir el títol de doctor en arts musicals i va col·laborar amb músics consolidats i talents emergents, i el 2016 va publicar Diàspora (2016), el seu àlbum de debut.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

VENDA D'ENTRADES (3 €)

  • Anticipades a Secretaria de la Casa de Cultura de dilluns a divendres de 9.30 a 17.30 h
  • Només s'acceptaran pagaments amb targeta

La Casa de Cultura es reserva el dret de modificar els aforaments en el cas que hi hagin noves restriccions en relació als espais culturals imposades per autoritats sanitares. Només es retorna l’import de l’entrada en el cas de suspensió o ajornament.

Per accedir al recinte és obligatòri l'ús de la mascareta i guardar la distància de seguretat.  

 

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment