Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Ignacio Ribas
Dv, 26 de novembre a Auditori Viader a les 20:00 h.
 

Contemporània

Ignacio Ribas (orgue) 

Estrena del concert «​El jardí flotant, per a orgue i banda sonora»

El jardí flotant és una obra musical que recrea una jornada de vint-i-quatre hores que se succeeixen sense interrupció, des de l’alba, amb els primers raigs de llum, fins al capvespre. Una obra d’improvisació en la qual l’orgue va recreant i ampliant textures tan sols insinuades per una banda sonora preexistent. L’espectacle inclou el recitat d’una selecció de textos de l’obra Song of the Rolling Earth, de Walt Whitman (1819-1892).

Ignacio Ribas (València, 1963) inicia els estudis de piano, clavicèmbal i orgue al conservatori de la seva ciutat natal. Sota la direcció de Montserrat Torrent, aprofundeix en l’estudi d’orgue. La seva doble faceta d’organista i compositor l’ha portat a participar en nombrosos cicles de concerts i festivals internacionals com a solista o acompanyant diversos grups vocals i instrumentals.

 

Programa
Nit - Alba I - Alba II - Ocells I - Ocells II - Ofrena I - Ofrena II - Diàlegs - Dansa I -Ofrena III - Dansa II - Animals – Horitzó I - Expectació - Tornejos - Relax I - Dansa III Goig - Relax II - Ritual - Meditació - Horitzó II - Nit – Estrelles

INFORMACIÓ PRÀCTICA

VENDA D'ENTRADES (3 €)

  • Anticipades a Secretaria de la Casa de Cultura de dilluns a divendres de 9.30 a 17.30 h
  • Només s'acceptaran pagaments amb targeta

La Casa de Cultura es reserva el dret de modificar els aforaments en el cas que hi hagin noves restriccions en relació als espais culturals imposades per autoritats sanitares. Només es retorna l’import de l’entrada en el cas de suspensió o ajornament.

Per accedir al recinte és obligatòri l'ús de la mascareta i guardar la distància de seguretat.  

 

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment