Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Sonata da càmera
Dc, 02 de febrer a Auditori Viader a les 20:00 h.
 

A càrrec d’Oleguer Aymamí, violoncel barroc i violoncel piccolo

Pau Marcos, viola da gamba tenor i baixa

Xavier Puertas, violone en sol i contrabaix barroc

Mireia Ruiz, clavicèmbal

 

El programa del concert es basa en la forma barroca Sonata da camera, en què es posa de relleu l'evolució i l'ús del terme per part dels compositors de l'època barroca entre els segles XVII i XVIII.

La Sonata da camera representa una de les formes més utilitzades de les composicions barroques, alternant els moviments lentràpid-lent-ràpid, molts dels quals integren les diferents danses més característiques del període barroc. Aquest és un programa ple de contrastos, on el gest barroc i la retòrica són presents en tot el discurs musical del concert. La proposta presenta el violoncel barroc i la viola de gamba en forma de veus solistes dialogants, posant de manifest la seva condició d’instruments coetanis de l'època. Els intèrprets s’inspiraran i evocaran la interpretació segons criteris històrics, integrant la improvisació i l’ornamentació barroca com a part intrínseca de cadascuna de les obres. El programa està conformat per obres d’A. Corelli, B. Marini, G. Frescobaldi, E. Dall’abaco i A. Vivaldi.

Durada del concert: 60 minuts

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Organitzador: Conservatori de Música de Girona

Lloc: Auditori Viader 20h

Reserva d’entrades a www.cmg.cat

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment