Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
SUSPÈS. Concert amb la Metderband
Dc, 29 de desembre a Altres espais a les 19:00 h.
 

Ja fa uns quants anys, quan arriben aquestes festes nadalenques la Metderband porta la seva música a la Casa de Cultura de Girona. Al llarg de la seva existència la formació ha intentat que els concerts que fa arreu de les contrades gironines siguin agradables a un públic molt variat, per això en el seu repertori hi trobareu tota mena de gèneres musicals, coneguts per tothom, i amb la intenció de que les notes musicals de cada cançó arribin a l’interior de cada espectador des del més petit al més gran. Cal esmentar , que aquests darrers anys els concerts que ofereix en aquestes dates tan especials els hi ha donat el caràcter de solidaris i el que oferiran avui està dedicat a la Fundació Joan Riu.

Només recorda que el grup està format per una colla de persones que, un cop jubilades, van fer que la música formés parts de les seves aficions preferides. La majoria d’elles han començat una formació musical ja de grans i gràcies als consells d’alguns professionals (ja retirats) que en certa manera fan de docents es va caminat a poc a poc però amb fermesa.

Ben segur que per tot el que està passant, per culpa del COVID tothom és conscient que hi ha moltes ganes de poder viure la cultura amb tota la normalitat del món, sigui per tots vostès i per nosaltres: «un tornar a començar» que ja toca!

El desig de tots els components i de la Fundació Joan Riu és que gaudeixin molt al llarg del concert que està a punt de començar.

 

COMNPONENTS DE LA METDERBAND:

Jan Andorrà Guinó: flauta travessera

August Benito Baró: guitarra i veu

Enric Borrell Giralt: baix elèctric

Roser Camps Domenech: llaüt

Joan Castillas Martin: guitarra

Dolors López López: flauta de bec

Sebastià Magaña Nadal: veu

Miquel pellicer Busquets: sex-alt

Macià Roca Guanter: veu

Joaquim Vilaplana Palomer: fiscorn

Josep M. Mascarell Carreras: teclats

Toni Cicres Domenech: piano

Francesc Delgado Pacheco: bateria

Director: Josep Maria Roviras

 

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment