Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Christian À. Canut
Dv, 10 de juny a Auditori Viader a les 20:00 h.
 

Christian À. Canut (orgue)

Clàssica

Christian Àngel Canut Vidal a estudiar al Conservatori Professional de Música del Liceu orgue amb Josep Ma Mas Bonet i piano amb Gemma Pons. i l’any 2019 es va graduar per la Haute École de Musique de Ginebra, on ha estudiat orgue amb Vincent Thévenaz, on va estudiar orgue i baix continu i es va iniciar en el clavicèmbal. L’any 2021 va obtenir el Màster en pedagogia musical en l’especialitat d’orgue. A Ginebra, a més a més, va descobrir també l’orgue de cinema.

Ha fet concerts d’orgue en solitari a Suïssa, França i Espanya. Ha rebut al llarg de la seva trajectòria classes magistrals d’orgue d’Andrés Cea Galán, Alfonso Fedi i Martin Böcker en el context del Curs Internacional d’Interpretació de Música Antiga per a Orgue de Montblanc, dirigit per Josep Maria Mas Bonet, i en el context de la Masterclass de la Haute École de Musique de Ginebra, per Alessio Corti, Thomas Lacôte, Thierry Escaich, Benjamin Righetti, Martin Böcker, Joris Verdin, Christoph Bossert, Ben van Oosten i Bine Katrine Bryndorf, entre altres. Actualment és organista a l’església d’Acs, a França.

PROGRAMA

Johann Sebastian Bach (1685-1750)

Preludi i Fuga en Re Major, BWV 532

César Franck (1822-1890)

Fantasia en La

Felix Mendelssohn (1807-1847)

Sonata en Fa menor, Op. 65 n°1.

François Delor (1941)

Adagio

Louis Vierne (1870-1937)

Final de la 1ère Symphonie (Op. 14)

INFORMACIÓ PRÀCTICA

VENDA D'ENTRADES (3 €)

  • Anticipades a Secretaria de la Casa de Cultura de dilluns a divendres de 9.30 a 17.30 h 
  • Només s'acceptaran pagaments amb targeta
  • També a www.casadecultura.cat 

Venda d’entrades a l’Auditori Josep Viader trenta minuts abans de l’inici del concert fins que s’exhaureixin.

Nota: No es permetrà accedir a la sala un cop començat l’espectacle. Assegureu-vos que el telèfon mòbil o altres aparells electrònics no emetran senyals acústics durant la funció. La Casa de Cultura es reserva el dret de modificar, per necessitats organitzatives, els horaris i els programes anunciats, i d’anul·lar un concert per causes imprevistes.

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment