Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Espectacle «Ondina», amb les Anxovetes
Dc, 29 de juny a Pati a les 19:00 h.
 

Tona Garafot (veu greu), Montse Ferrermoner (veus aguda i mitja), Marta Pérez (veus aguda i mitja), Salva Gallego (guitarra) i Xevi Pasqual (contrabaix)

Ondina és un conte musicat i alhora un concert teatralitzat. Entre diàlegs i cançons, coneixerem la història de tres germanes que vivien a la muntanya però enyoraven molt el mar. El seu pare havia estat mariner però va morir en una tempesta, i la mare, plena de tristesa, va decidir endur-se-les a viure a la muntanya. Amb el temps, les tres germanes emprenen un viatge cap al seu lloc d’origen seguint la crida de les ondines i redescobrint el món de l’havanera, les barques, els mocadors blancs, les tavernes, el rom cremat… Un concert d’havaneres per a tota la família.

 

Martí Torras, direcció i escenografia

Sadurní Vergés, dramatúrgia

Carme Pugidevall, vestuari

Xevi Salvatella, tècnic de so

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Recomanat de 5 a 9 anys

VENDA D'ENTRADES (3 €) (A partir 3 anys)

  • Anticipades a Secretaria de la Casa de Cultura de dilluns a divendres de 9.30 a 17.30 h
  • Només s'acceptaran pagaments amb targeta

La Casa de Cultura es reserva el dret de modificar els aforaments en el cas que hi hagin noves restriccions en relació als espais culturals imposades per autoritats sanitares. Només es retorna l’import de l’entrada en el cas de suspensió o ajornament.

 

Hi haurà servei de bar.

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment