Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Concert amb Roberto Fabbri
Dc, 06 de juliol a Sales d'exposicions (PB A) a les 20:00 h.
 

 «Guitarra amb sensibilitat pop»

Roberto Fabbri és nascut a Roma (1964) és una de les personalitats més importants de la guitarra a Itàlia amb una gran activitat com a intèrpret, compositor, professor, publicista i escriptor. Ha desenvolupat la seva carrera com a solista i amb el conegut quartet de guitarres Nexus, que ara porta per nom Roberto Fabbri Guitar Quartet.

Habitualment participa a masterclass i com a jurat de concursos en nombrosos festivals de tot el món. És director i professor de guitarra a la Academia Novamusica y arte a Roma i ensenya guitarra clàssica al Conservatori Gaetano Braga a Teramo i Institut Giulio Briccialdi a Terri. Col·labora amb la revista Chitarre i amb les editorials Anthropos, Berben, Paygame, EMR, Warner Bros, Carish.

A Soundoard diuen d’ell que crida l’atenció per una tècnica sorprenent, un indubtable plaer per al públic. Les composicions van des de la bellesa fins a danses, amb una sensibilitat pop. www.robertofabbri.com

PROGRAMA

- Inside me
- Croce del sud, Ballade, Crossing Europe
- Il suo sorriso
- Broken Lives
- Rainy Day
- Sunflowers
- Il Risveglio con te
- Lullaby
- Un bacio ancora
- Choronì, Jumping
- Notte A Belgrado
- Hammam
- Dance for Dale

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Entrada: gratuïta

Més informació aquí

 

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment