Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Donació de Sang
Dj, 30 de juny a Aula A a les 09:00 h.
 

Durant aquestes últimes setmanes s’ha incrementat l’activitat als hospitals. Tot i que les donacions estan augmentant, no ho fan al mateix ritme que les necessitats dels hospitals. Per això, des del Banc de Sang es convida totes les persones que vulguin donar a que ho facin.

Avui hi ha sang per a les necessitats dels 5 propers dies. L’ideal serien 10 dies. Per poder recuperar el nivell de reserves i tornar a una situació de normalitat, ara calen més donacions.

Calen més donants nous

Aquests últims dos anys, ha estat molt difícil aconseguir que noves persones comencessin a donar sang per primera vegada. El tancament d’universitats, d’escoles, el teletreball a les empreses i el fet que no hem pogut organitzar jornades festives al voltant de la donació, ha fet que menys persones hagin vingut a donar sang per primera vegada.

Si en un any normal, més de 30.000 persones comencen a donar sang, aquests 2020 i 2021 han estat poc més de la meitat.

 

Qui pot donar sang?

De forma general, pot donar sang qualsevol persona que tingui bona salut i que compleixi les següents condicions bàsiques:

  • Tenir entre 18 i 70 anys
  • Pesar 50 quilos o més
  • En cas de ser dona, no estar embarassada
INFORMACIÓ PRÀCTICA

Ho organitza: Banc de Sang i Teixits

Apunta't  aquí  //  whatsapp 677071756

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment