Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
InScènic 2022
Sales d'exposicions (PB B) a les 11:00 els dies 03, 07, 08, 09, 10, 11, 14, 15, 16, 17, 18, 21, 22, 23 de juny
 

El projecte InSCENIC s'ha dut terme a l'Escola d’Art d'Olot durant el curs 2021-22 amb la voluntat de donar valor als estudis artístics i crear unes sinergies educatives interdisciplinàries que permetin a l’alumne/a tenir un discurs artístic propi i uns coneixements pràctics i professionals reals.

Han participat els alumnes dels diferents cicles artístics de l'Escola d’Art d'Olot: CFAS d'Il·lustració, CFAS de Fotografia, CFAS d'Escultura Aplicada a l'Espectacle i CFAS de Models 3D, Motlles i Art Toys.

InSCENIC consisteix en realitzar una "posada en escena", inspirant-se en un corrent artístic, amb l'objectiu de donar protagonisme a un dels productes de Girona Excel·lent. Aquest projecte es treballarà en grups interdisciplinaris. Cada grup de treball ha escollit un producte; enguany s'ha triat el Segell de Qualitat de DosKiwis Brewing, la Ratafia Empordanesa, la Infusió Posidó d'Emporarom i la Mel Dolça Abella. Aquests encàrrecs tenen com a objectiu publicitar i promocionar els diferents productes de Girona Excel·lent.

Cada grup de treball ha elaborat un"concept art" liderat pels alumnes d'Il·lustració, que han dissenyat els espais, els personatges i els elements corporis. Els alumnes d'Escultura i Motlles han construït els elements de l'escenografia, tocats, objectes múltiples i han realitzat les caracteritzacions i el maquillatge fantàstic,  i l'alumnat de Fotografia ha escollit les localitzacions i ha dissenyat la posada en escena de les imatges. Al final del procés s'han realitzat la fotografies finals.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

LLOC: Planta baixa de la Casa de Cultura. Accés pel pati. 

HO ORGANITZA: Escola d'Art d'Olot

COL·LABORA: Girona Excel·lent 

 

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment