Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Hammerklavier - Antonin Bonnet (piano)
Dj, 07 de juliol a Auditori Viader a les 19:00 h.
 

GUANYADOR DEL “VICTORY AWARD” DE “CARLES & SOFIA INTERNATIONAL PIANO COMPETITION”

Nascut l’any 2001, el Dia de la Música, Antonin Bonnet ja s’ha distingit en nombrosos concursos internacionals: el 2021, va ser seleccionat per al prestigiós concurs Clara Haskil i va guanyar els primers premis als concursos “Carles i Sofia”, “Adilia Alieva” i “Music and Stars Awards”.

Actualment, Antonin estudia el màster en piano i música de cambra al Conservatori de París (CNSMDP), on va ser admès per unanimitat als 16 anys el 2OGRAMA018, a les classes de Denis Pascal, Claire Désert i François Salque.

Primer format per Frédérique Lagarde, després va estudiar amb Romain Descharmes al Conservatoire à Rayonnement Régional (CRR) de París, on va obtenir el seu diploma de DEM amb els màxims honors.
Ansiós per construir interpretacions històricament informades, Antonin ha participat en classes magistrals d’instruments d’època al Museu de la Música i ha ofert diversos concerts al Saló Romàntic de Croissy.

Artista convidat a l’Acadèmia Villecroze el 2019, Antonin ha perfeccionat les seves habilitats amb músics de renom, com Akiko Ebi, Blandine Dumay, François Salques, Hortense Cartier-Bresson, Jean-Frédéric Neuburger, Mihaela Martin, Tatiana Samouil i Yves Henri.
Antonin també ha estat seleccionat per formar part de la classe Debussy (2022-2023) de l’Acadèmia Philippe Jaroussky.

Apassionat per la música de cambra, Antonin va fundar el Duo Arborescence amb la violinista Iris Scialom. Recentment han actuat en festivals com “les Nuits du Château” a Peyrolles-en-Provence i “Jeunes Talents” als Archives Nationales i al Petit Palais, així com a la Sala Casella (Accademia Filarmonica Romana). Admesos al Màster de Música de Cambra al CNSMDP el febrer de 2022, també van guanyar el 2n premi al Concurs Internacional “Premio Annarosa Taddei” de Roma (novembre 2021), així com el 2n premi al Concurs Internacional “Stasys Vainiūnas” de Vílnius (abril). 2022).
A més, Antonin comparteix habitualment escenari en dos pianos amb Tom Carré i amb el Trio Luminescence que ha fundat amb Raphaël Garac i Albert Kuchinski. Després de diversos concerts amb el Triple Concert de Beethoven, el trio va ser seleccionat per a l’Acadèmia de Música de Cambra Colluvio i una gira internacional de concerts, tocant a ciutats com Viena, Budapest i Belgrad.

Paral·lelament a la seva jove carrera com a músic, Antonin té un batxillerat científic amb matrícula d’honor i estudis a la Universitat de Paris-Dauphine. Col·labora amb l’associació Dauphine Durable, publica ressenyes de premsa i infografies per conscienciar els estudiants sobre els problemes ecològics.

 

PROGRAMA
Wolfgang Amadeus Mozart
Sonata K. 282 en Mi bemoll Major

I. Adagio
II. Menuetto I i II
III. Allegro

Johannes Brahms
Variacions sobre un tema de Schumann Op.9

Jean Philippe Rameau
Le rappel des oiseaux

Maurice Ravel
Toccata (de Le Tombeau de Couperin)

Frédéric Chopin
Sonata No.2 Op.35
I. Grave – Doppio movimento
II. Scherzo
III. Marxa fúnebre. Lento
IV. Finale. Presto

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Entrada: 10 €. Reserves al correu opusartiscultura@gmail.com*

Més informació aquí

Ho organitza: Opus Artis

*Les entrades també es podran adquirir a l'entrada de l'Auditori Josep Viader des de mitja hora abans de cada concert. 

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment