Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Xerrada «Enganxats a les pantalles», amb Jordi Barris Ruset
Dc, 28 de setembre a Aula Magna a les 19:00 h.
 

Vivim en un món de canvis accelerats, tots estem mirant d’adaptar-nos-hi en un moment en què les transformacions se succeeixen a un ritme vertiginós, com mai havia passat en la història de la humanitat. Un any de l’època actual deu equivaler a uns quants segles del passat... I davant aquest ritme vertiginós, cal que ens asserenem i plantegem quin ha de ser el nostre paper com a educadors i com a usuaris de la nova tecnologia, de les eines que s’estan configurant: Internet, els dispositius mòbils, les pantalles de videojocs i tot allò que té el potencial de canviar les relacions humanes tal com s’han configurat des de l’inici de la civilització.

 

Jordi Barris és llicenciat en psicologia i especialista en psicologia clínica (psicologia general sanitària), té un postgrau en estratègies d’avaluació i tècniques d’intervenció en psicologia de la salut del Departament de Psicologia de la UdG, és màster en psiquiatria infantojuvenil per la Unitat de Paidopsiquiatria de l’Hospital Maternoinfantil de la Vall d’Hebron i el Departament de Psiquiatria Mèdica de la UAB, i té l’acreditació Europsy, com a expert en psicoteràpia, de la European Federation of Psychologists Associations (EFPA).

Ha presentat ponències a diferents cursos, congressos i simpòsiums i ha publicat nombrosos articles en revistes especialitzades.

Actualment treballa a Heia Psicologia, amb consulta a Girona, i és professor del màster en psiquiatria infantojuvenil del Departament de Psiquiatria Mèdica de la UAB i del Col·legi de Psicòlegs de Catalunya.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Ho organitza: associacions de famílies d’alumnes (AFA) de Girona i Casa de Cultura

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment