Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Mercè Capdevila
Dj, 20 d'octubre a Auditori Viader a les 20:00 h.
 

Mercè Capdevila és una pedagoga, pianista i compositora catalana especialitzada en els camps de la música instrumental i electroacústica. Es va endinsar en el camp de la música electroacústica amb el guiatge del mestre i compositor amb Josep Maria Mestres Quadreny, Coriún Aharonián, Carmelo Bernaola, Luis de Pablo i Luigi Nono. La seva llista de composicions comprèn més de cent obres, entre les quals hi ha composicions per a cinta maganetofònica, cinta i sintetitzadors; combinació d'instruments (de vent, corda i teclat) amb electrònica, i manipulació de so en temps real, entre d'altres. Ha enregistrat dos discos amb composicions pròpies i ha participat en discos col·lectius. Les seves obres s'han divulgat internacionalment en nombrosos festivals i s'han interpretat, entre altres llocs, al Festival Varadero, de Cuba; a l'Europalia 85, deBégica; al Festival Internacional de Música Contemporània d'Alacant, i també al Festival de Música Experimental de Bourges. 

Va ser membre fundadora de l’Associació de Música Electroacústica d’Espanya (AMEE) i va formar part del patronat del Laboratori de Música Electroacústica PHONOS. És membre de l’Associació Catalana de Compositors.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

INSCRIPCIÓ: gratuïta obligatòria

HO ORGANITZA: Associació Cultural Ameba

HI COL·LABORA: Casa de Cultura, Ajuntament de Girona, Ajuntament de la Cellera de Ter i Som Música

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment