Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Dani López
Dv, 14 d'octubre a Auditori Viader a les 20:00 h.
 

Pop, jazz i llum

El compositor, multiinstrumentista i productor Dani López (Olot, 1994) treballa amb músiques tan diverses com el folk, el jazz o la música clàssica i contemporània. Amb aquest espectacle s’enfronta al gènere del solo amb els seus instruments preferits i porta a l’escenari el seu món musical interior, en què conviuen l’expressió i l’experimentació com a dos elements inseparables. Cançons pop juguen acompanyades de moments d’improvisació i experimentació sonora, tot lligat per la direcció artística i el disseny de llums d’Àlex Posada. Actualment Dani López dirigeix l’Orquestra de Músiques d’Arrel de Catalunya (OMAC) i és productor de projectes com El Pot Petit, Escarteen Sisters o Sara Terraza. 

Com a músic acompanyant, toca amb l’artista Magalí Sare, i ha produït discos guanyadors com El Pot Petit 10 anys, d’El Pot Petit (Premi Enderrock 2019 al millor disc de música familiar); Praxinoscopi, de Criatures (Premi Enderrock 2019 al millor disc de folk), i Les aventures del lleó vergonyós, d’El Pot Petit (Premi Enderrock 2021 al millor disc de música familiar). L’any 2019 va enregistrar un dels projectes més personals fins al moment: El que fan les coses quan no les mires.

Àlex Posada treballa amb interactivitat i nous mitjans. És fundador i director del MID Studio, un estudi referent a Barcelona des del 2009 en cultura i art digital.

És artista participant en el programa d’acompanyament artístic de La Marfà - Centre de Creació Musical de l’Ajuntament de Girona.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

VENDA D'ENTRADES (3 €)

  • Anticipades a Secretaria de la Casa de Cultura de dilluns a divendres de 9.30 a 17.30 h 
  • Només s'acceptaran pagaments amb targeta
  • També a www.casadecultura.cat 

Venda d’entrades a l’Auditori Josep Viader trenta minuts abans de l’inici del concert fins que s’exhaureixin.

Nota: No es permetrà accedir a la sala un cop començat l’espectacle. Assegureu-vos que el telèfon mòbil o altres aparells electrònics no emetran senyals acústics durant la funció. La Casa de Cultura es reserva el dret de modificar, per necessitats organitzatives, els horaris i els programes anunciats, i d’anul·lar un concert per causes imprevistes.

Només es farà el retorn de l'entrada en cas d'anul·lació o modificació de data per part de la organització.

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment