Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Agnès Algueró
Dv, 25 de novembre a Auditori Viader a les 20:00 h.
 

Agnès Algueró (veu), Gerard López (guitarra) i Martí Escobedo

(guitarra)

Cançó d’autor

La garrotxina Agnès Algueró prové del món de la música tradicional i del pop intimista. Als divuit anys va formar el seu primer projecte musical, on ella creava totes les cançons que interpretava i amb el qual va anar agafant experiència com a cantant i compositora. Ara, uns anys més tard, acaba de llançar el seu primer disc, Bosc endins (U98 Music), on recull les seves millors cançons. Editat per U98 Music, ha estat creat i gravat al seu poble, Batet de la Serra, amb el productor, amic i veí Dani Lòpez. El pop rural i intimista és la base de Bosc endins, amb lletres que ens parlen d’amor, de naturalesa, de mons imaginaris i de la cruesa de l’ésser humà. Cançons creades per a guitarra i veu però en les quals s’eleva a una nova dimensió quan l’acompanya tota la banda.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

VENDA D'ENTRADES (3 €)

  • Anticipades a Secretaria de la Casa de Cultura de dilluns a divendres de 9.30 a 17.30 h 
  • Només s'acceptaran pagaments amb targeta
  • També a www.casadecultura.cat 

Venda d’entrades a l’Auditori Josep Viader trenta minuts abans de l’inici del concert fins que s’exhaureixin.

Nota: No es permetrà accedir a la sala un cop començat l’espectacle. Assegureu-vos que el telèfon mòbil o altres aparells electrònics no emetran senyals acústics durant la funció. La Casa de Cultura es reserva el dret de modificar, per necessitats organitzatives, els horaris i els programes anunciats, i d’anul·lar un concert per causes imprevistes.

Només es farà el retorn de l'entrada en cas d'anul·lació o modificació de data per part de la organització.

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment