Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Quartet Vivancos
Dv, 14 d'abril a Auditori Viader a les 20:00 h.
 

Quartet Vivancos: Jordi Prim (violí), Biel Ricard (violí), Estela Megías (viola) i Quim Tejedor (violoncel)

Clàssica/contemporània

El Quartet Vivancos és un jove quartet format a l’Escola Superior de Música de Catalunya el 2019 sota el mestratge del prestigiós Quartet Casals. En aquesta ocasió presenten l’obra Oratio, del compositor Bernat Vivancos (Barcelona, 1973), dedicada al quartet. La seva música, que combina la tradició occidental amb la recerca de l’espiritualitat, es caracteritza per ser rica en colors i textures. El programa es completarà amb l’obra Quartet número 13 Rosamunde de Schubert i Quartet núm. 8 en do menor, op. 110, de Shostakovich.

La formació ha rebut cursos i classes magistrals d’integrants d’importants agrupacions, com Alban Berg Quartet, Quartet Modigliani, Quartet Cosmos, Kronos Quartet, Artemis Quartet i Volger Quartet. Han actuat als festivals Grec i Internacional Pau Casals de Prades, i també han participat en cicles de programació regular, com la Cambra Romànica a Andorra, o la Reial Acadèmia de les Belles Arts de Sant Jordi, entre d’altres. Han estat reconeguts amb el primer premi de la tercera edició del Concurs Amics de Cambra Romànica d’Andorra l’any 2021 i són fundadors i caps de corda de la Camerata de Música Catalana.

PROGRAMA

Franz Schubert  (1797 - 1828)

Quartet número 13 Rosamunde

Bernat Vivancos (1973)

Oratio 

Dmitri Shostakovich (1906-1975)

Quartet número 8 en do menor Opus 110

INFORMACIÓ PRÀCTICA

VENDA D'ENTRADES (3 €)

  • Anticipades a Secretaria de la Casa de Cultura de dilluns a divendres de 9.30 a 17.30 h 
  • Només s'acceptaran pagaments amb targeta
  • També a www.casadecultura.cat 

Venda d’entrades a l’Auditori Josep Viader trenta minuts abans de l’inici del concert fins que s’exhaureixin.

Nota: No es permetrà accedir a la sala un cop començat l’espectacle. Assegureu-vos que el telèfon mòbil o altres aparells electrònics no emetran senyals acústics durant la funció. La Casa de Cultura es reserva el dret de modificar, per necessitats organitzatives, els horaris i els programes anunciats, i d’anul·lar un concert per causes imprevistes.

Només es farà el retorn de l'entrada en cas d'anul·lació o modificació de data per part de la organització.

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment