Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Conferència «Tecnologies de la informació i les comunicacions (TIC): límits, fragilitats, perills, riscos», amb Pedro Prieto
Dc, 18 d'octubre a Aula A a les 19:00 h.
 

Què són les TIC i com han evolucionat amb el temps? Quins són els límits i les fragilitats d’aquest sistema, avui columna vertebral de la nostra civilització? Quin risc hi ha que, eventualment, puguin col·lapsar?

 

Pedro Prieto Pérez és enginyer de telecomunicacions i de disseny i sistemes de commutació. En el sector privat, ha estat professor de laboratoris d’investigació, director de projectes a l’Iraq, i director d’exportació de diverses empreses, com ara PESA, Alcatel i Standard Eléctrica. Així mateix, ha estat president de dues empreses d’energies renovables i director de desenvolupament de renovables a Avanzit (Ezentis). És vicepresident de l’Associació per a l’Estudi dels Recursos Energètics (AEREN), cofundador de la web de referència www.crisisenergetica.org i membre del consell de redacció de la revista 15/15/15 (www.15-15-15.org). També ha estat membre de l’Associació per a l’Estudi del Pic del Petroli i el Gas (ASPO) i del seu panel internacional. Actualment està jubilat i és agricultor ecològic aficionat. A més, és autor del llibre Spain’s Photovoltaic Revolution: The Energy Return on Investment, juntament amb Charles A. S. Hall (Springer, 2013).

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Direcció del cicle: Bel Bosck

Inscripció: gratuïta recomanada

Ho organitza: Casa de Cultura de la Diputació de Girona

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment