Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Cobla Bisbal Jove
Dg, 29 d'octubre a Auditori Viader a les 18:00 h.
 

Funk i cobla

«Funk i cobla» 

Marta León (flabiol), Josep Salvatella (tible), Gemma Bartolí –(tible), Marc Soler (tenora), Martí Ascenció (tenora), Albert Clapés (tromepeta), Carles Alcaide (trompeta), Pau Feixas (trombó), Oriol Pou (trombó), Ferran Reig (teclats), Arnau Farràs (baix elèctrica), Martí Llenas (bateria), Rubén Paz (guitarra elèctrica), Nora Baulida (veu) i Helena Costa (veu). Direcció: Eduard Prats.

De la mà de la Cobla Bisbal Jove neix  «Funk i cobla», un projecte que fusiona l’estil funk amb les sonoritats i instruments característics de la cobla. Així, doncs, aquesta formació ens ofereix un repertori que recupera els clàssics del funk de Stevie Wonder, James Brown, The Jackson 5, Amy Winehouse, Earth Wind & Fire, etc., combinats amb sardanes versionades al més pur estil funk, a més d’alguns temes propis composts per alguns dels membres interns de la Cobla Bisbal Jove. És una mescla de sonoritats que segur que no us deixarà indiferents!

INFORMACIÓ PRÀCTICA

VENDA D'ENTRADES (3 €)

  • Anticipades a Secretaria de la Casa de Cultura de dilluns a divendres de 9.30 a 17.30 h 
  • Només s'acceptaran pagaments amb targeta
  • També a www.casadecultura.cat 

Venda d’entrades a l’Auditori Josep Viader trenta minuts abans de l’inici del concert fins que s’exhaureixin.

Nota: No es permetrà accedir a la sala un cop començat l’espectacle. Assegureu-vos que el telèfon mòbil o altres aparells electrònics no emetran senyals acústics durant la funció. La Casa de Cultura es reserva el dret de modificar, per necessitats organitzatives, els horaris i els programes anunciats, i d’anul·lar un concert per causes imprevistes.

Un cop comprada l'entrada no es retorna l'import. En cas de en cas d'anul·lació o modificació de data per part de la organització es podrà canviar per un altre concert. 

HO ORGANITZA: Casa de Cultura de la Diputació de Girona

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment