Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Escola creativa primavera 2018
Ds de 11:00 a 13:00h o Dv de 17:30 a 19:00h _ Inici: 03-02-2018
Casa de Cultura de Girona
 

Escola Creativa

 

PROMO GENÈRICA 2017-18 from Escola Creativa on Vimeo.

 

 

L’escola convencional ens ensenya a pensar en línia recta des d’edats ben primerenques, ens prepara per ser tècnicament perfectes però a costa de la nostra creativitat.

A l’Escola Creativa desaprenem a pensar en línia recta i, seguint la filosofia ‘Do It Yourself’ (DIY, o ‘fes-t’ho tu’) iniciada pels moviments artístics de l’Anglaterra dels anys 70, aprenem a buscar maneres d’arribar allà on volem amb els recursos disponibles i partint de zero (“aprendre fent” o ‘Learning By Doing’).

Ens adonem que els “errors” i les limitacions amplifiquen la nostra creativitat; entrenem la comunicació; el pensament lateral; la intel·ligència emocional; la psicomotricitat fina i gruixuda; la imaginació; l’empoderament; l’autoestima; les tècniques artístiques i la narrativa literària. Impulsem el treball col·laboratiu des de l’autoconeixement, el respecte i el valor de la individualitat i la diferència.

L’Escola Creativa és una activitat acadèmica de tipus lúdic i també una activitat lúdica de tipus acadèmic en què trenquem la verticalitat jeràrquica en la relació professorat/alumnat afavorint una relació més horitzontal, on la persona educadora i els i les alumnes treballen en equip compartint coneixements.

Això es tradueix en un augment de l’autonomia personal, l’autoestima i la responsabilitat per part de nens i nenes.

Es desenvolupa durant tot un curs escolar (d’octubre a juny) perquè les activitats estan relacionades entre elles i tenen una dificultat progressiva.

 

*La Profe_

BEL BOSCK i BAGUÉ

(www.belbosck.com) és dissenyadora gràfica, periodista, escriptora, editora-muntadora audiovisual, motionographer, música de pop i monitora de lleure infantil i juvenil.

Com a escriptora, ha publicat dos llibres i guanyat el Premi Just M. Casero de Narrativa; com a periodista, ha col·laborat a nombrosos mitjans, tant escrits com radiofònics, i ha estat columnista d’opinió de La Vanguardia; com a artista, ha participat en algunes exposicions col·lectives des de 2007 i n’ha fet una d’individual el 2012.

Es defineix a si mateixa com a creactivista.

 

 

Material: Cal dur el nostre material preferit per escriure i dibuixar llevat de la goma d’esborrar i el tiralínies. Llibreta A5 de croquis (recomanem Graf It 90g de Claire Fontaine). La resta de material s’indicarà durant el curs.

Edat: de 9 a 11 anys

Horari: Dissabtes d'11 a 13 h o Divendres de 17:30 a 19h

Durada: Del 3 de febrer al juny de 2018

Preu: 80 euros (un sol pagament i assegurança inclosa)

 

MATRICULA'T
Per poder matricular-vos d'un curs heu d'autentificar-vos clicant aquí.
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment