Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
II Tòtems de la novel·la històrica
Dm de 19.30 a 21.00h _ Inici: 15-01-2019
Casa de Cultura de Girona
 

L’escriptor Martí Gironell us proposa, després de la primera entrega del cicle Tòtems de la Novel.la Històrica, continuar aprofundint en els estils i els autors més destacats i determinants del gènere històric. Autèntiques vaques sagrades admirades, venerades i reverenciades pel públic i la crítica. Amb Jean Marie Auel per conèixer la prehistòria i amb Joanot Martorell recuperarem un referent de la novel·la cavalleresca amb Tirant Lo blanc, considerada la primera novel·la històrica moderna europea, ara que fa 550 anys dela seva mort. Comparant Santiago Posteguillo i Valerio Massimo Manfredi ens endinsarem en l’imperi romà i veurem com es novel.la la història de Cataluya i Espanya a través de Arturo Pérez.-Reverte i Albert Sánchez Piñol.

 

Martí Gironell (Besalú, 1979) és periodista i escriptor, llicenciat en Filologia Anglesa i en Periodisme. Col·labora habitualment a El Punt Avui, a el Món i a El Mundo. Ha publicat novel·les històriques, l’última de les quals va ser Strappo (2015) i el conte Once upon a time... Històries de Vila Conte (2016).

 

INICI 12 de gener de 2019

HORA Dimarts de 19.30-21h

DURADA 4 sessions

INSCRIPCIÓ gratuïta (aquí)

MATRICULA'T
Per poder matricular-vos d'un curs heu d'autentificar-vos clicant aquí.
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment