Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
De la paraula a la imatge. Curs de guionatge
Dilluns a les 19.00 h _ Inici: 07-10-2019
Casa de Cultura de Girona
 

Qualsevol producte audiovisual necessita un guió per a realitzar-se. En aquest curs seguirem el recorregut per endinsar-nos a l’escriptura audiovisual: des de les paraules a l’argument inicial, al guió tècnic fins a la gravació d’un petit curt.

 

Juan Jesús Aznar és periodista. Ha col·laborat amb diferents mitjans de comunicació, tant de premsa escrita com radiofònics i televisius; com a periodista, els darrers anys ha dirigit un programa de televisió de divulgació científica (Número π) i, des de fa 9 anys, escriu una columna al setmanari Empordà (editat per Prensa Ibérica),. En els darrers 6 anys ha estat el director del Museu de la Tècnica de l'Empordà (MTE).

Escriptor i poeta, ha publicat Ser, llibre de bibliòfil sobre el seu poemari Iceberg, il·lustrat amb gravats del pintor Daniel Lleixà. Actualment es dedica a la consultoria cultural i empresarial.

MATRICULA'T
Per poder matricular-vos d'un curs heu d'autentificar-vos clicant aquí.
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment