Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Mapamundi. Claus de política internacional 2020
Dilluns a les 19.30 h _ Inici: 03-02-2020
Casa de Cultura de Girona
 

En pocs anys el fenomen conegut com ‘globalització’ o ‘mundialització’ ha transformat el panorama del món que coneixíem. Les seves conseqüències s’han notat en tots els sectors, des de l’economia als factors socials; des del nou ordre mundial i la geoestratègia de les grans potències a la revolució de les comunicacions i el terrorisme internacional; des del canvi climàtic que està alternant el planeta a les grans migracions. Mapamundi és un curs per entendre els grans reptes que té el món actual. Des del canvi climàtic als enfrontaments bèl·lics. Des de la política internacional de les grans potències mundials a l'evolució d'un món en canvi constant. Un recorregut amè del què està passant i que sovint amaga molts interessos polítics i econòmics.

 

Josep Martinoy és llicenciat en Ciències de la Informació. Com a periodista ha estat vinculat al diari El Punt-Avui del qual va ser cap de política internacional i sots-director; ha estat professor d'Anàlisi d'Actualitat de l'Escola Superior de Relacions Públiques de la UdG i des de fa una dècada fa el curs Mapamundi de Geopolítica a la Casa de Cultura de Girona.

MATRICULA'T
Per poder matricular-vos d'un curs heu d'autentificar-vos clicant aquí.
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment