Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Romaní (activitat)
Diversos horaris _ Inici: 04-09-2020
Casa de Cultura de Girona
 

Pere Romaní (acordió diatònic i veu), Héctor Beberide (mandolina i guitarró) i Joan Tomàs (contrabaix)

Arrel

Romaní és el nou projecte de l'acordionista gironí Pere Romaní. La formació proposa per a aquesta ocasió un concert amb els gèneres catalans com a fil conductor: jotes, bolangeres, balls plans, rumbes, havaneres i pasdobles, al costat de gèneres europeus com masurques, cercles, xampanyes, borreies i fandangos. En definitiva, un espectacle català i europeu, arrelat i modern, ple d'energia. 

Pere Romaní és acordionista diatònic, compositor i arranjador. Membre del duet 21 Boutons, amb el qual acumula catorze anys d’actuacions per tot Europa i ha publicat quatre treballs. També forma part del trio Ratafia, i fa de músic/actor a l’espectacle Momo, de la companyia de teatre Anna Roca.

 

Joan Tomás prové d’una família estretament vinculada a la música tradicional, i ha acabat fent del contrabaix el seu instrument. S’ha format en música moderna, i ha participat en projectes que van des del jazz fins a la música de festa major, passant per la rumba o el rock-and-roll.

 

Héctor Beberide és un multiinstrumentista especialitzat en guitarra, instrumentes de pia i acordió diatònic. Es va formar a l’Aula de Música Tradicional i Popular de Tarragona i a l’Escola Superior de Música de Catalunya. Ha participat en múltiples projectes de música tradicional, folk i folk-rock, a més d’acompanyar diversos artistes  cantautors de música tradicional, folk i folk-rock, a més d’acompanyar diversos artistes  cantautors.

MATRICULA'T
Per poder matricular-vos d'un curs heu d'autentificar-vos clicant aquí.
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment