Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Curs de preparació a la prova d’accés als cicles formatius de grau mitjà ( CFGM ) i/o preparació a les proves lliures per a l’ obtenció del títol de graduat en educació secundària (GESO)
Dilluns i dimarts de 3 a 7 h de la tarda, dimecres de 3 a 6 h de la tarda, dijous de 3 a 6.30 h de la tarda i divendres de 3 a 5 h de la tarda _ Inici: 29-09-2022
Ajuntament de Palamós
 

L’ Escola Municipal d’ Adults de Palamós organitza classes de preparació  per a la prova d’accés als CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ, que permet a l’alumnat accedir a qualsevol institut i a qualsevol CFGM que l’ interessi.

Amb aquesta formació, els alumnes majors de 18 anys, poden presentar-se, si ho desitgen, a la prova lliure de Graduat en Educació Secundària (GESO)

 El número de places d' aquest curs queda supeditat a les instruccions de les autoritats pertinents en matèria de salut.

 

Dies i hora: dilluns i dimarts de 3 a 7 h de la tarda, dimecres de 3 a 6 h de la tarda, dijous de 3 a 6.30 h de la tarda i divendres de 3 a 5 h de la tarda
Lloc: Aula d'aprenentatge C. Riera, 31
Inscripcions: Del 8 de juny al 8 de juliol.
Inici : 29 de setembre
Preu: 145 € el curs

 

 

MATRICULA'T
Per poder matricular-vos d'un curs heu d'autentificar-vos clicant aquí.
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment