Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Videojocs: mons fantàstics i realitats alternatives, amb Gustavo Patow
Dj, 28 de setembre a Aula Magna a les 19:30 h.
 

Fa vint anys, la programació de videojocs era una afició que equips de tres o quatre persones desenvolupaven a estones perdudes en un garatge. Avui en dia, es tracta d’una indústria florescent, avantguardista i pluridisciplinària que involucra una gran diversitat de sectors professionals, des d’artistes gràfics, escriptors i dissenyadors fins a programadors, matemàtics i experts en distribució i comercialització.

Gustavo Patow és llicenciat en Física per la Universitat Nacional de La Plata (Argentina) i doctor per la UPC. Professor agregat de la Universitat de Girona, ha estat un dels principals promotors del nou Grau en Disseny i Desenvolupament de Videojocs. Fa recerca en Informàtica Gràfica i les seves aplicacions en els videojocs, el modelatge urbà, el disseny d’il·luminacions, la història, l’arquitectura i l'urbanisme. És cap del Grup de Recerca de Geometria i Gràfics de la UdG, integrat en el grup de Visualització, Realitat Virtual i Interacció Gràfica.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

INSCRIPCIÓ RECOMANADA [enllaç]

Organitza: Càtedra Lluís A. Santaló d'Aplicacions de la Matemàtica i Casa de Cultura

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment