Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Debat "Actors i coneixement"
Dc, 18 d'abril a Aula Magna a les 18:00 h.
 

La Universitat de Girona organitza el cicle Saber, conèixer, compartir: singergies entre coneixement i intervenció, que parlarà sobre treball i política social.

  • "Valor humà: model relacional-vincular al treball socioeducatiu del municipi. Una recerca impulsada des de l'administració local", amb Anna Viñas, Serveis Socials; i Pilar Poyatis, dinamizadora comunitaria a l'ajuntament de Castell-Platja d'Aro.

 

  • "Recerca internacional: confluències i tensions entre institucions, investigadores i organitzacions socials", amb Jose Antonio Langarita, Universitat de Girona

 

  • "La recerca al Consorci d'Acció Social de la Garrotxa", Teia Fàbrega, Consorci d'Acció Social de la Garrotxa. 

Presentació i conducció a càrrec de Jaume Fort, Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya. 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA (fins al 2 d'abril): aquí

ORGANITZA: Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya. Delegació de Girona, Campus Arnau d'Escala, Universita de Girona, UNED Giroan, Ajuntament de Girona i Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

COL·LABORA: Obra Social "La Caixa", Universitat de Girona. Consell Social,  Universitat de Girona. Institut de Recerca Educativa i Casa de Cultura.

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment