Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Ensemble Florestan
Dv, 20 d'abril a Auditori Viader a les 20:00 h.
 

A la cambra de Schumann

M. Victoria Fernández (violí), Alfred Cots (violí), Nina Sunyer (viola), Ramon Bassal (violoncel), M. Àngels Pardàs (piano) i Marc Piqué (piano)

Un dels aspectes més fascinants del recorregut artístic de Robert Schumann és el fet que en alguns moments de la seva vida es va concentrar en gèneres musicals concrets per estudiar-ne de manera gairebé sistemàtica tots els recursos. Aquest concert proposa l’audició de dues obres de música de cambra creades l’any 1842: Quartet amb piano op. 47 i Quintet amb piano op. 44. Ensemble Florestan és una agrupació de músics que han coincidit anteriorment en projectes musicals liderats per la violinista M. Victoria Fernández. El nom de Florestan fa referència a un dels personatges imaginaris creats per Schumann, alter ego del compositor, que representa la part de la seva personalitat més apassionada, impetuosa, enèrgica i vehement. 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

VENDA D'ENTRADES (3 €)

  • Anticipades aquí i a Secretaria de la Casa de Cultura de la Casa de Cultura de dilluns a divendres de 9.30 a 18 h. 
  • A l'Auditori Josep Viader abans de l'inici del concert, si no s'han exhaurit.
 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment