Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Presentació del llibre "Els fets de l’1 d’octubre"
Dc, 18 d'abril a Auditori Viader a les 19:00 h.
 

Hi ha dates que, abans que arribin, ja se sap que no seran ben bé com les altres. Són jornades que apareixen senyalades amb un color propi en l’imaginari col·lectiu, diades de les quals es reprodueix, pertot arreu, en els indrets més inesperats, la xifra del dia i la lletra inicial del mes. Són un símbol compartit, una bandera que s’alça per damunt de la gernació enmig de la boira i que esdevé, de seguida, un crit escrit als murs, un estendard de pedra en el camí, la platja somiada on aniran a parar totes les ones de la llibertat. Per al poble català, l’1 d’octubre de 2017 és una d’aquestes dates que van arribar per a quedar-s’hi, per sempre, per a ser explicades als descendents i als que no van poder-les viure a cada lloc, perquè ja s’han guanyat, amb escreix, el seu espai d’honor a la pròpia biografia personal i col·lectiva de tants catalans i catalanes.

 

 

Autors: Barrull Castellví, Jaume; Bayer Sànchez, Edu; Carod-Rovira, Josep-Lluís; Gabriel Sabaté, Anna; Garcia Fàbrega, Gemma; Graupera Garcia-Milà, Jordi; Iglesias Boldú, Santi; Prim Ortís, Toni; van der Meulen, Tjerk i Vila Redon, Maria

 

 

Presentació: Josep-Lluís Carod-Rovira i Mireia Boya.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Organitza: Fundació Llibreria Les Voltes

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment