Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Taula rodona "Amor i completesa. Les propostes fallides, de la religió a la ciència, a la llum de la psicoanàlisi"
Dv, 25 de maig a Aula B a les 19:30 h.
 

L'amor i la completesa que prometen els discursos de domini clàssics, explícitament o implícitament, són il·lusions amb les que les persones de totes les èpoques han intentat fallidament pal·liar el malestar estructural que caracteritza l'ésser humà.

A l'actualitat, la ciència i la tecnologia aspiren, en connivència amb el discurs capitalista, a ocupar el lloc que en una altra èpòca ocupava la religió però, paradoxalment, tot i la seva potència, gairebé global, els ideals actuals no deixen de mostrar la seva impotència contra el gaudi mortificant, com es constata en els símptomes amb els que moltes persones es presenten, cada dia, a la consulta del psicoanalista.

Així mateix, es plantejaran les solucions que ofereix la psicoanàlisi contra els malestars de causa psíquica, que es poden manifestar en el cos, en el pensament o en les conductes.

Ponents: Jordi Fernàndez (psicoanalista), i Dr. Josep Miquel Pueyo (psicoanalista).

INFORMACIÓ PRÀCTICA
 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment