Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Plecs, de Tura Sanz
Sales d'exposicions - PB a les 11:00 els dies 06, 07, 08, 12, 13, 14, 15, 18, 19, 20, 21, 22, 25, 26, 27, 28, 29 de setembre
 

Plecs, de Tura Sanz Sanglas, és el projecte expositiu que configura la quinzena edició del cicle Exposicions Viatgeres de la Diputació de Girona. Un plec és un conjunt de coses unides ordenadament o la part d’una cosa (especialment tela, paper, músculs), en què aquesta deixa d’estar estesa i es doblega o forma una ondulació. Sota aquest títol, Tura presenta un conjunt de coses –peces– a partir de les quals podem entreveure la relació entre el jo i el cos, i també com aquesta relació adquireix presència física en forma d’obra.

Tura Sanz (Ordis, 1992). Graduada en belles arts per la Universitat de Barcelona (UB) i amb un màster universitari en producció i recerca artística, aquesta jove creadora ja disposa d’un currículum ampli. A banda de les nombroses exposicions col·lectives de les quals ha format part des de l’any 2013, destaquen tres mostres individuals realitzades aquests darrers anys a la Galeria Dolors Ventós, de Figueres (2014); al Museu de la Pintura de Sant Pol de Mar (2015) i al Museu Palau Solterra de la Fundació Vilacasas, a Torroella de Montgrí (2016). 

[Catàleg de l'exposició]

[Taller familiar Simetries]

INFORMACIÓ PRÀCTICA

HORARIS: De dimarts a divendres d'11 a 20 h i dissabtes d'11 a 18 h

ORGANITZA: Diputació de Girona

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment