Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
FITAG GALLINER
Auditori Viader a les 19:30 els dies 28, 29, 30, 31 d'agost
Auditori Viader a les 19:30 els dies 01 de setembre
 

Cada any l'Escola de teatre el Galliner participa al Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG) presentant cinc de les millors propostes de Distrets (muntatges breus creats pels alumnes) d'aquest curs.

Durant quatre dies els alumnes que han creat l'espectacle amb l'ajut dels professors del Galliner, representen diàriament el seu espectacle a la Casa de Cultura de Girona. 

 

Em(prenyades) (10 min.)

Sinopsi: I si la teva xicota s’hagués quedat prenyada? I si la criatura no fos teva? I si, en realitat, l’haguessis deixat prenyada… però no a ella, sinó a una altra? Qui és l’infidel, ara? I si ho fossin tots dos? Però… qui són els altres dos? Qui és pare i mare de qui? Qui és fill de qui? A més de prenyades, estan molt emprenyades. I ells, també.

Intèrprets: Elena Ametller,  Àlex Castro, Laura Prats i Pol Romans // Assessoria: Sílvia Escuder

 

_____________________________________________________

 

Dues taronges i mitja (20 min.) 

Sinopsi: Anar vestit com el que seu al costat desperta curiositat, si, però no agrada. Pocs cops destaquem per les nostres virtuts. Quasi sempre ho fem per les nostres estranyeses, que ens acaben classificant i ordenant dins de potets, com si fóssim herbes aromàtiques. I si assaonéssim un bar de cites a cegues amb algunes d’aquestes espècies?

Intèrprets:  Carme Buxó, Dídac Jordà, Ibán Francisco Martínez, Marc Collado, Rosa M. Anadón, Salvador Chavero  // Assessoria: Pep Vila

 

_____________________________________________________

 

La veritat d’un prejudici (10 min.)

Sinopsi: T’has sentit mai jutjat? Sobretot per aquells que no et coneixen? Els prejudicis semblen que no marxen mai, sobretot si ets adolescent i sents la pressió social que et jutja constantment perquè facis allò “normal”. Quatre històries, quatre adolescents que, darrere les aparences, amaguen històries obscures.

Intèrprets:  Aina Castillo, Jana Darnés,  Cora Mir i Iris Tur // Assessoria:Sílvia Escuder

 

_____________________________________________________

 

Godet, Godot, Godin (19 min.) 

Sinopsi: Godot serà l’element essencial en aquesta representació, encara que no faci acte de presència. Una adaptació particular d’un clàssic:  Tot esperant Godot, de Samuel Beckett.

Intèrprets: Pol Franch, Santiago Gavaldà, Guillem Roman i Quim Serrats // Assessoria: Marta Corral

 

_____________________________________________________

 

Paraules encadenades (8 min.)

Sinopsi: tancada, sense sortida, només espero que algú senti els meus crits de socors. La meva vida corre perill. Què puc fer? No vull morir! Veig que per salvar-me no tinc cap més opció que sotmetre’m al seu joc: les paraules encadenades.

Intèrprets: Clàudia Hernàndez i  Jana Punsola // Assessoria: Ferran Joanmiquel

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Més informació aquí

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment