Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Virgina Woolf. Orlando. Androginitat o plenitud en la feminitat? amb Teresa Forcades
Dll, 28 de gener a Aula Magna a les 19:00 h.
 

Virgina Woolf. Orlando. Androginitat o plenitud en la feminitat? amb Teresa Forcades

«Per molt diferents que siguin els sexes, s’entremesclen. En tots els éssers humans es produeix una vacil·lació entre un sexe i l’altre, i sovint només els vestits conserven l’aparença femenina o masculina, mentre que davall, el sexe és exactament l’oposat del que hi ha damunt.»

És cert el que Virgínia Woolf afirma en aquest passatge? Vacil·lem els éssers humans en general entre un sexe i l’altre, o bé les vacil·lacions i les ambigüitats són el problema d’uns pocs?

Teresa Forcades és doctora en Salut Pública per la Universitat de Barcelona, especialista en Medicina Interna per la Universitat Estatal de Nova York i doctora en Teologia per l’Institut de Teologia Fonamental de Sant Cugat. La tesi doctoral en salut pública la va dedicar a les medicines alternatives i la tesi en teologia, al concepte de persona. El 1997 va ingressar com a monja benedictina al monestir de Sant Benet de Montserrat. Entre les seves publicacions destaquen La Trinitat, avui (2006) i La teología feminista en la historia (2007).

 

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

LLOC: Casa de Cultura de Girona - Aula Magna

COORDINACIÓ: Oriol Ponsatí-Murlà

ORGANITZACIÓ: Escola Municipal d'Humanitats i Casa de Cultura de Girona

INSCRIPCIÓ*: Gratuïta (emhu@ajgirona.cat)

 

*Inscripció gratuïta enviant un correu electrònic a emhu@ajgirona.cat amb el nom, el número de persones que assistiran i el nom i dia de l'activitat. Un cop finalitza el cicle l'organització us convidarà a respondre una enquesta de valoració de l'activitat. Places limitades.

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment