Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Mireïa
Dv, 31 de gener a Auditori Viader a les 20:00 h.
 

CANÇÓ D'AUTOR

Mireïa Zamora (veu), Clara Enrich (violoncel) i Aleix Triadó (guitarra)

Mireia Zamora, Mireïa (Ripoll, 1991), surt a la llum amb el seu primer treball discogràfic, Des del cor (RGB Suports), un viatge per les arrels de les emocions. Es tracta d’un repertori de pop d’autor en català, amb una alta sensibilitat i força en les lletres, que estan plenes d’una forta càrrega social i compostes per la mateixa intèrpret. Parla de temes tan actuals com la crisi dels refugiats, la llibertat de les dones i la superació de les pors. El treball ha estat produït i arranjat pel guitarrista Toni Xuclà, amb qui la cantautora ha participat en projectes com l’espectacle infantil De poetes cançonetes. A la gravació hi han col·laborat artistes com Gemma Humet, Marçal Ramon (del duet Criatures) i el menorquí Guiem Soldevila.

Amb una sòlida formació artística, que inclou estudis de teatre musical, Mireïa també ha treballat en el llibre-disc de cançons de bressol Bona nit, lluna, de la poeta Núria Albertí, i com a corista del grup gironí Pare Llop.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

VENDA D'ENTRADES (3 €)

  • Anticipades aquí i a Secretaria de la Casa de Cultura de dilluns a dijous de 9.30 a 17.30 h. 
  • A l'Auditori Josep Viader abans de l'inici del concert, si no s'han exhaurit.
 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment