Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
«Convergències tecnològiques per als reptes de la humanitat», amb Pedro A. Serena
Dc, 06 de novembre a Aula Magna a les 19:30 h.
 

En aquesta conferència es parlarà de les convergències cientificotecnològiques, dels canvis radicals que suposen per a l'avanç de la societat i del que es pot esperar de la confluència de bits, àtoms, neurones i gens (BANG) en un context en què el Pla estratègic de la humanitat depèn d’assolir els Objectius del Desenvolupament Sostenible (ODS) impulsats per l’Organització de les Nacions Unides, i com la ciència i la tecnologia han de ser part essencial d’aquest camí.

Pedro A. Serena és doctor en ciències físiques per la Universitat Autònoma de Madrid. Treballa en aquesta universitat i en els laboratoris d'IBM a Zuric (Suïssa). Gran part de la seva vida professional l'ha desenvolupat al CSIC, on és investigador científic de l'Institut de Ciència de Materials de Madrid (ICMM). En l'actualitat ocupa el càrrec de delegat institucional del CSIC a la Comunitat de Madrid i de director del Centre de Física Teòrica i Matemàtiques (CFTMAT).

INFORMACIÓ PRÀCTICA

ORGANITZA: Casa de Cultura de Girona

DIRECCIÓ: Juan Jesús Aznar

INSCRIPCIÓ: gratuïta (aquí)

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment