Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Presentació del llibre "El meu germà a les alforges", de Paco Jiménez
Dv, 21 de juny a Aula A a les 19:00 h.
 

Després de la mort del seu germà, afectat d’esquizofrènia, l’autor decideix pedalar de Girona a Peal de Becerro  (Jaén), en un intent de tornar als orígens familiars. El viatge li serveix per reflexionar sobre les malalties psiquiàtriques i el seu tractament. 

L’obra intenta construir un relat, més divulgatiu que acadèmic, amb la finalitat que el lector vagi entenent, sense necessitat de patir cap tortura cerebral i de manera senzilla, les peripècies que van haver de passar, durant molts anys, el seu germà, tota la família i els nombrosos professionals que el van atendre. 

 

 

Hi intervindran: Josep M. Fonalleras, escriptor; Guillem Jiménez, fill de l’autor, i José Ramón Orcasitas, professor de Pedagogia de la Universitat del País Basc. L'acte tancarà amb una petita audició a càrrec de quatre alumnes de l’Escola Municipal de Música de Girona.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Organitza: Editorial Gregal

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment