Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
FITAG el Galliner
Dc, 28 d'agost a Auditori Viader a les 19:30 h.
Dj, 29 d'agost a Auditori Viader a les 19:30 h.
Dv, 30 d'agost a Auditori Viader a les 19:30 h.
Ds, 31 d'agost a Auditori Viader a les 19:30 h.
 
  • Sant Beethoven del Montseny

Una alcaldessa, un carnisser, la seva dona infidel, una mare soltera i la seva filla adolescent, dues bolleres, la macarra de barri, l’hostalera tafanera… viuen en un poble on tothom canta a tothora. Fins que  arriba un desconegut que no sap cantar, posant en perill la tranquil·litat de la comunitat.

Intèrprets: Xènia Aymerich, Emma Gómez, Laura Irina, Maria Luque, Agnès Marco, Pau Roca, Àlex Rosselló, Èlia Suy, Júlia Vintcens i Jaume Viñas.

Tutoria: Núria Borràs.

 

  • Tot depèn de tu

L’Àlex ha crescut als nostres ulls: la seva infància i adolescència han estat un camí vital per a nosaltres, però… en el fons tots ens sentim com el/la propi/a Àlex; confusos, il·lusionats i, sobretot, reprimits. El procés de creixement d’un petit artista nascut de les experiències de cada un dels mateixos creadors. Un petit tastet del que pot ser per a nosaltres el món.

Intèrprets: Pol Franch, Pau Pericot, Laura Prats, Jaume Roger, Guillem Roman i Júlia Sánchez-Ossorio. 

Tutoria: Neus Elfa.

 

  • Vivim al límit

3 amics, en Pérez, en Martí i en Biel, intentaran salvar Ràdio Gallinetes, una petita emissora local que està perdent audiència. Per fer-ho crearan una ràdio novel·la per enganxar els oients. A partir d’aquí apareixeran un seguit de fets inesperats on la realitat es fusionarà amb la ficció.

Intèrprets: Arnau Boix,  Jordi Manyà i Josep Masó.

Tutoria: Marcel Tomàs.

 

  • Irmgard Stiegelmayer

Una recepcionista, amb quelcom estrany però familiar, comença a fer passar gent a una sala d’espera. Cada un és més singular que l’anterior. Sembla que van tots a la seva però no tardarem gaire en esbrinar que tots tenen alguna cosa en comú. 

Intèrprets: Rosa Maria Anadón, Salvador Chavero, Verena Kuenzel, Iban Francisco Martinez i  Stefania Minuto.

Tutoria: Pere Hosta

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Entrada gratuïta (aforament limitat)

ORAGNITZA: FITAG

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment