Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Mapamundi tardor 2020
Aula B a les 19:30 els dies 19, 26 d'octubre
Aula B a les 19:30 els dies 02, 09, 16, 23, 30 de novembre
Aula B a les 19:30 els dies 14 de desembre
Aula B a les 19:30 els dies 11, 18, 25 de gener
Aula Seminari a les 19:30 els dies 21 de desembre
 

El món està canviant a tota velocitat. En pocs anys el fenomen conegut com a globalització o mundialització ha transformat el panorama mundial que coneixíem. La pandèmia de la COVID-19 hi ha afegit un altre element de canvi que ha enfrontat la Xina amb els Estats Units i que pot variar la geopolítica internacional. 

Mapamundi és un curs per entendre els grans reptes que té el món actual. Des del canvi climàtic fins als enfrontaments bèl·lics. Des de la política internacional de les grans potències mundials fins a l’evolució d’un món en canvi constant. Un recorregut amè sobre el que està passant, que sovint amaga molts interessos polítics i econòmics.

 

Josep Martinoy (Torroella de Montgrí, 1961) és llicenciat en ciències de la informació. Com a periodista ha estat vinculat al diari El Punt Avui, del qual va ser cap de política internacional i sotsdirector; ha estat professor d’anàlisi d’actualitat a l’Escola Superior de Relacions Públiques de la Universitat de Girona i des de fa més d’una dècada fa el curs Mapamundi, de geopolítica, a la Casa de Cultura de Girona.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Ho organitza: Casa de Cultura de Girona

Ho imparteix: Josep Martinoy

 

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment