Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Romaní
Dv, 04 de setembre a Pati a les 20:00 h.
 

Pere Romaní (acordió diatònic i veu), Héctor Beberide (mandolina i guitarró) i Joan Tomàs (contrabaix)

Arrel

Romaní és el nou projecte de l'acordionista gironí Pere Romaní. La formació proposa per a aquesta ocasió un concert amb els gèneres catalans com a fil conductor: jotes, bolangeres, balls plans, rumbes, havaneres i pasdobles, al costat de gèneres europeus com masurques, cercles, xampanyes, borreies i fandangos. En definitiva, un espectacle català i europeu, arrelat i modern, ple d'energia. 

Pere Romaní és acordionista diatònic, compositor i arranjador. Membre del duet 21 Boutons, amb el qual acumula catorze anys d’actuacions per tot Europa i ha publicat quatre treballs. També forma part del trio Ratafia, i fa de músic/actor a l’espectacle Momo, de la companyia de teatre Anna Roca.

 

Joan Tomás prové d’una família estretament vinculada a la música tradicional, i ha acabat fent del contrabaix el seu instrument. S’ha format en música moderna, i ha participat en projectes que van des del jazz fins a la música de festa major, passant per la rumba o el rock-and-roll.

 

Héctor Beberide és un multiinstrumentista especialitzat en guitarra, instrumentes de pia i acordió diatònic. Es va formar a l’Aula de Música Tradicional i Popular de Tarragona i a l’Escola Superior de Música de Catalunya. Ha participat en múltiples projectes de música tradicional, folk i folk-rock, a més d’acompanyar diversos artistes  cantautors de música tradicional, folk i folk-rock, a més d’acompanyar diversos artistes  cantautors.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

VENDA D'ENTRADES (3 €)

  • Anticipades a Secretaria de la Casa de Cultura de dilluns a dijous de 9.30 a 17.30 h.
  • Només s'acceptaran pagaments amb targeta.
  • No hi haurà venda d'entrades abans de l'inici del concert.
  • No es retorna l'import de l'entrada.

Hi col·labora: Associació Qrambla 

 

D’acord amb les mesures de seguretat, els nuclis familiars i unitats de convivència podreu seure junts sempre que reserveu totes les entrades juntes amb una sola operació. Es podran comprar d’entre 1 a 5 entrades alhora. La Casa de Cultura adjudicarà les places per ordre cronològic de compra. Les persones que comprin primer ocuparan les cadires més properes a l’escenari. Per accedir al recinte és obligatòri l'ús de la mascareta i guardar la distància de seguretat. 

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment