Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
ENTRADES EXHAURIDES-Francesc Ubanell
Dv, 28 de maig a Auditori Viader a les 20:00 h.
 

Presentació d’Estones d’un home esbalaït

Francesc Ubanell (guitarra)

Folk

El músic figuerenc Francesc Ubanell amb una llarga trajectòria al món del jazz presenta el seu primer disc en solitari, Estones d’un home esbalaït (2020), un treball autoeditat de música instrumental amb aires folk en el qual la guitarra espanyola és la protagonista, tot i que també hi ha temes en què sonen les guitarres acústica i elèctrica. El disc va néixer durant el confinament de la primavera del 2020, durant el qual el músic va escriure cinc dels temes que componen aquest treball i va fer dues adaptacions de temes de Joni Mitchell i Leonard Bernstein. Ubanell combina l’activitat de docència a l’Escola de Música Moderna de Girona amb la d’intèrpret en formacions com la Girona Jazz Project.  

INFORMACIÓ PRÀCTICA

VENDA D'ENTRADES (3 €)

  • Anticipades a Secretaria de la Casa de Cultura de dilluns a divendres de 9.30 a 17.30 h.
  • Només s'acceptaran pagaments amb targeta.

La Casa de Cultura es reserva el dret de modificar els aforaments en el cas que hi hagin noves restriccions en relació als espais culturals imposades per autoritats sanitares. 

Per accedir al recinte és obligatòri l'ús de la mascareta i guardar la distància de seguretat.  

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment