Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Conferència «Charles Dickens, el cronista de l’època victoriana», amb Martí Gironell
Dm, 26 de gener a Aula Magna a les 19:00 h.
 

Charles John Huffan Dickens (1812-1870) és un dels escriptors britànics més coneguts, màxim exponent de la novel·la realista decimonònica a Anglaterra.

Va treballar en una fàbrica de sabates, on va conèixer les dures condicions de treball de la classe obrera, que més endavant va denunciar en gran part de la seva obra. Autodidacte, va treballar com a passant d’advocat i va aprendre taquigrafia, de manera que a poc a poc va poder aconseguir guanyar-se la vida escrivint. Va començar escrivint cròniques als tribunals i després va treballar com a periodista parlamentari. Sota el pseudònim Boz escrivia articles inspirats en la vida quotidiana de Londres. La majoria de les seves novel·les es publicaven per fulletons, motiu pel qual va tenir una relació molt especial amb el públic.

Algunes de les seves obres més celebrades són Els papers pòstums del Club Pickwick, Oliver Twist, Nicholas Nickleby, Cançó de Nadal, David Copperfield, El casalot o Una història de dues ciutats. Moltes de les seves obres han estat adaptades al cinema.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Ho organitza: Casa de Cultura de Girona

La xerrada es podrà seguir en streaming gràcies a la col·laboració de la llibreria Les Voltes a la seva pàgina web (https://www.llibrerialesvoltes.cat/cat/) o bé al canal de Youtube de la llibreria (https://www.youtube.com/user/lesvoltes)

Inscripció gratuïta obligatòria

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment