Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Sextet Gerió
Dv, 03 de desembre a Auditori Viader a les 20:00 h.
 

Contemporània

Vladimír Kunça (violí), Jaume Francesc, (violí), Andrea Mameli (viola), Daniel Regincós (violoncel), Joan Sadurní (piano) i Pere Martínez (contrabaix)

El Quartet Gerió, per commemorar el seu vintè aniversari es converteix en sextet i presenta un recital dedicat a Astor Piazzolla, un del compositors argentins més populars. Piazzolla, que enguany es celebra el seu centenari, revolucionà el tango, actualitzant-lo i fusionant amb altres estils musicals. Al voltant de les conegudíssimes Estaciones Porteñas, escoltarem altres peces singulars, sempre amb la seva poètica apassionada i plena de misteri.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

VENDA D'ENTRADES (3 €)

  • Anticipades a Secretaria de la Casa de Cultura de dilluns a divendres de 9.30 a 17.30 h
  • Només s'acceptaran pagaments amb targeta

La Casa de Cultura es reserva el dret de modificar els aforaments en el cas que hi hagin noves restriccions en relació als espais culturals imposades per autoritats sanitares. Només es retorna l’import de l’entrada en el cas de suspensió o ajornament.

Per accedir al recinte és obligatòri l'ús de la mascareta i guardar la distància de seguretat.  

 

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment