Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Estiu&Jazz - Seven Sides
Dv, 17 de juny a Auditori Viader a les 20:00 h.
 

Carme Canela (veu),  Elisenda Julià (veu), Sara Lilu (veu), Víctor Carrascosa (trompeta i flugelhorn), Joan Monné (piano), Juan Pastor (contrabaix) i Enric Fuster (bateria)

Alfons Carrascosa: composició, arranjaments i adaptació

Alegria, frescor, experimentació... música que no deixa indiferent. Veus que al marge de la seva vessant melòdica, donen un nou enfocament al món harmònic. Seven Sides està integrada per alumnes i exalumnes del Conservatori del Liceu dirigits per Alfons Carrascosa, compositor i saxofonista que s’ha encarregat íntegrament de la composició i dels arrengaments musicals constatant que els diversos estats anímics i emocionals dels humans poden veure’s reflectits en la música.

Excel·lents i experimentats intèrprets i solistes al costat de noves figures emergents, fan Seven Sides una proposta seductora, jazzística i de qualitat.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

VENDA D'ENTRADES (3 €)

  • Anticipades a Secretaria de la Casa de Cultura de dilluns a divendres de 9.30 a 17.30 h 
  • Només s'acceptaran pagaments amb targeta
  • També a www.casadecultura.cat 

Venda d’entrades al pati trenta minuts abans de l’inici del concert fins que s’exhaureixin.

Nota: No es permetrà accedir a la sala un cop començat l’espectacle. Assegureu-vos que el telèfon mòbil o altres aparells electrònics no emetran senyals acústics durant la funció. La Casa de Cultura es reserva el dret de modificar, per necessitats organitzatives, els horaris i els programes anunciats, i d’anul·lar un concert per causes imprevistes.

 

Hi haurà servei de bar.

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment