Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Hammerklavier - Kenichiro Kojima (piano)
Dv, 08 de juliol a Auditori Viader a les 19:00 h.
 

Guanyador del «Victory Award al Carles & Sofia International Piano Competition»

Kenichiro Kojima va néixer l’any 1991 a Tòquio i ha guanyat nombrosos concursos nacionals i internacionals. Aquests inclouen el 3r premi a la Pianale Piano Academy el 2012 a Fulda, Alemanya i el 3r premi al Concurs Elise-Meyer d’Hamburg el 2013. Va ser semifinalista i va rebre el premi del públic al Concurs Internacional de Música de Sendai al Japó, el 2013. L’any 2020 Marta Argerich va concedir a Kenichiro Kojima mencions especials al Concurs Internacional de Piano de Vigo a Espanya i Ivo Pogorelich li va concedir el premi Ivo Pogorelich al 5è Concurs Internacional de Música de Manhattan. Va guanyar el GRAN PREMI “CROWN OF STARS” (puntuació màxima 100) i el GRAND PRIX “CROWN OF STARS” al MILLOR VÍDEO als Premis Music and Stars pel seu retrat d’artista, ,,LEFT HAND”, que ha publicaten col·laboració amb el cineasta Konrad Buschke. El 2021 va guanyar el 1r premi i el premi especial a la millor interpretació de música contemporània al Clavis Piano Festival de Füssen, Alemanya, i debutarà a Moscou i Sant Petersburg. El maig de 2021 va tocar el Concert per a piano per a la mà esquerra de Maurice Ravel amb l’Orquestra Filharmònica d’Osaka sota la direcció de Kazuyoshi Akiyama al Spring Green Music Festival de Kanazawa i va rebre un gran reconeixement de la crítica per la seva actuació.

El 2015 Kenichiro Kojima va veure una crisi personal, en la qual li van diagnosticar distonia focal i va perdre la funció de la mà dreta. Aquest enorme repte no només va fer aflorar el seu esperit decidit i entregat, sinó que també el va animar a treballar en repertoris només per a la mà esquerra, alguns dels quals ell mateix va arranjar.

Malgrat un revés que podria haver descoratjat la majoria dels pianistes, Kenichiro Kojima s’ha mantingut actiu i ha competit amb repertoris per a mà esquerra sol amb èxit en diversos concursos, fet que li ha valgut el 1r premi a l’ICoM Piano Award el 2017 a Hamburg, Alemanya, el 3r premi al Concurs Internacional de Piano de Vigo el 2018 a Espanya, el 1r premi amb dos premis especials al Concurs Internacional de Piano de Livorno el 2019 a Itàlia, la medalla de plata al Concurs Internacional de Música de Berlín a Alemanya, el Primer Gran Premi al 4t Concurs Internacional de Música de Manhattan als EUA i al Carles & Sofia International Piano Competition, entre d’altres.

Ha actuat com a artista convidat a importants festivals i sales de concerts d’Europa i Japó, com ara l’Hamburger Klang Werk a Alemanya, el Festival Internacional de Música Puplinge Classique i Les Renconters Musicales de Champery a Suïssa, el Laieszhalle (Muzikhalle Hamburg) i el Kampnagel a Hamburg, el Gasteig de Munic, el Duke’s Hall de la Royal Academy of Music de Londres, el Palau de la Música de Barcelona, ​​el Kaunas State Philharmonic Hall a Lituània, el Suntory Hall, l’Opera City de Tòquio i el Spring Green Music Festival a Kanazawa, entre d’altres.

PROGRAMA
“LEFT HAND” (MÀ ESQUERRA)

Johann Sebastian Bach / Johannes Brahms
Chaconne en re menor, BWV 1004

Alexander Scriabin
Prelude et Nocturne Op.9

Bela Bartok
Estudi per a la mà esquerra,en Si bemoll Major

Felix Blumenfeld
Estudi per a la mà esquerra,en Si bemoll Major, op. 36

Erwin Schulhoff
Suite per a la mà esquerra
I. Preludio
II. Air
III. Zingara
IV. Improvisazione
V. Finale

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Entrada: 10 €. Reserves al correu opusartiscultura@gmail.com*

Més informació aquí

Ho organitza: Opus Artis

*Les entrades també es podran adquirir a l'entrada de l'Auditori Josep Viader des de mitja hora abans de cada concert. 

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment