Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Mariona Camats i Eudald Buch
Dv, 16 de desembre a Auditori Viader a les 20:00 h.
 

Mariona Camats (violoncel) i Eudald Buch (piano)

Clàssica

Pau Casals va encetar a Catalunya una tradició que es manté pletòrica: la de produir regularment excel·lents solistes de violoncel. La darrera mostra d'això és la joveníssima Mariona Camats, flamant guanyadora de la beca internacional que atorga la Fundació Pau Casals i que en edicions anteriors han obtingut intèrprets tan destacats com Pablo Fernández o Pau Codina. 

El duet interpretarà La Sonata per a violoncel i piano en Fa Major de Juli Garreta, composta per Juli Garreta per dedicar-la a Pau Casals degut als anys d'amistat i admiració mútua. Casals, fascinat pel talent del seu amic l'animà composar més enllà dels límits de la sardana i a confiar en el seu instint musical per a enfrontar-se a composicions més complexes. I no és casualitat que els últims anys de vida del compositor coincideixen amb els anys  més prolífics i que es va forjar més la seva amistat. La peça va ser estrenada per Pau Casals i Blai Net el 3 de maig de 1923 al Palau de la Música i va ser interpretada fins al 1930 però després va caure en en l'oblit. 

Mariona Camats s'ha format a la Universitat d'Ausburg i del 2019 al 2021, va ser artista resident a la Queen Elisabeth Music Chapel. Actualment és alumna de l'acadèmia Stauffer Center for Strings de Cremona. Ha obtingut diversos premis i ha actuat arreu d'Europa i a la Xina. Actualment toca un violoncel de David Bagué (2019). El jove pianista Eudald Buch (Granollers, 1997) format a l'Escolania de Montserrat, el Conservatori de Vic, la Chetham's School of Music (Manchester), al Conservatori Txikovski de Moscu i ha guanyat el Primer Premi del Palau 2021. 

 

PROGRAMA

J.S. Bach (1685-1750)  Sonata en Sol menor per a viola de gamba, BWV 1029

Vivace - Adagio - Allegro

Ludwig van Beethoven (1770-1827) - Sonata en Sol menor per a violoncel i piano, op.5 núm.2 

Adagio sostenuto e espressivo. Allegro molto più tosto presto - Rondo. Allegro

Juli Garreta (1875-1925) - Sonata en Fa major per a violoncel i piano

Poc a poc - Molt a poc a poc - De pressa

INFORMACIÓ PRÀCTICA

VENDA D'ENTRADES (3 €)

  • Anticipades a Secretaria de la Casa de Cultura de dilluns a divendres de 9.30 a 17.30 h 
  • Només s'acceptaran pagaments amb targeta
  • També a www.casadecultura.cat 

Venda d’entrades a l’Auditori Josep Viader trenta minuts abans de l’inici del concert fins que s’exhaureixin.

Nota: No es permetrà accedir a la sala un cop començat l’espectacle. Assegureu-vos que el telèfon mòbil o altres aparells electrònics no emetran senyals acústics durant la funció. La Casa de Cultura es reserva el dret de modificar, per necessitats organitzatives, els horaris i els programes anunciats, i d’anul·lar un concert per causes imprevistes.

Només es farà el retorn de l'entrada en cas d'anul·lació o modificació de data per part de la organització.

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment