Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
Presentació del llibre «Mirades a la col·lecció. Una lectura contemporània a 100 anys de fotografia (1860-1960)»
Dm, 07 de febrer a Aula Magna a les 19:30 h.
 

En motiu de la presentació del llibre «Mirades a la col·lecció. Una lectura contemporània a 100 anys de fotografia (1860-1960)», INSPAI, Centre de la Imatge de la Diputació de Girona organitza una taula rodona amb la presència de tres dels tretze articulistes que han col·laborat en el projecte: Eva Vazquez, periodista; Mercè Vila Rigat, històriadora de l'art i restauradora; i Adrià Pujol, escriptor i antropòleg.

Quin sentit té mirar fotografia antiga avui? Com (re)connectar el lector amb la fotografia antiga, en una societat saturada d’imatges?  Una reflexió sobre el procés de (re)llegir els fons i col·leccions fotogràfiques d’INSPAI des d’una òptica contemporània i a partir de visions allunyades de l’àmbit professional de la fotografia.

L'acte comptarà amb la intervenció d'Albert Piñeira, vicepresident de la Diputació de Girona. Moderarà la taula Àngels Miralles, gestora cultural i coordinadora de l'edició.

INFORMACIÓ PRÀCTICA
 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment