Li estarem molt agraïts que ens comuniqui qualsevol error, millora o idea sobre el portal i el seu funcionament.
ACTIVITATS CURSOS ESPAIS ENTITATS REGISTRAR-ME
L'HOSPICI...
II Marató d'activitats de la Petita Casa de Cultura
Dm, 04 d'abril a Pati a les 11:00 h.
 

El dimarts 4 d’abril tindrà lloc al pati de la Casa de Cultura de Girona la II Marató d'activitats adreçada a famílies amb nens i nenes de 3 fins a 12 anys. Una jornada lúdica en al que podreu fer tallers de manualitats i de teatre, jugar amb jocs gegants, llegir contes, entre d’altres,…

ACTIVITATS

Jardins de lectura, de Biblioteques de Girona

Biblioteques de Girona cedirà un bibliocarro ple de llibres sobre la nostàlgia, els records i la primera infància, una gespa olorosa i alguna altra sorpresa!

Taller de teatre, a càrrec del Galliner

En aquest espai us podreu disfressar per interpretar el personatge que us vingui de gust. Amb la nostra imaginació complementat amb vestuari inventarem personatges i viurem una fantàstica aventura escènica!

Retrats gegants, a càrrec de Re-juga

Has pintat un retrat alguna vegada? No esperis més! Retrats en cubs és una activitat creativa per poder pintar retrats d'una forma molt divertida.

Taller de gravat,  a càrrec de Sebi Subirós

Ens aproparem a la tècnica del gravat a través de l'estampació serigràfica, la tampografia i el collage.

Taller de circ, a càrrec de Peluso 

Un espai per acostar el món del circ a petits i grans; tothom hi és benvingut. Atreveix-te a passar una bona estona entre malabars i equilibris! 

Endinsa't a l'exposició «Els sentits del joc»!

A l’exposició trobareu diferents estacions interactives que plantegen petits reptes sensorials i, al final del recorregut, un espai de joc lliure amb el qual interactuar i gaudir en família o amb amistats tot jugant a construir els records del demà.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Recomanat de 3 a 12 anys

Horari: d'11 a 13 h

Sense inscripció prèvia (aforament limitat)

 
Per poder accedir i realitzar accions a l'Hospici ha d'entrar el seu DNI i contrassenya. Si no recorda la contrassenya cliqui aquí. Si no té usuari, pot crear-lo aquí.
Deixa un suggeriment